Termeni & Conditii

TERMENI SI CONDITII

Vizitarea sau cumpărarea prin orice mijloace (comandă online, telefonic, email, etc) a produselor de pe site-ul www.skydrones.ro implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Comanda se poate lansa:

In magazinul nostru, avand programul de lucru de luni pana vineri (de la 10.00 la 18.00 )

Pe site-ul nostru: www.skydrones.ro.

Prin telefon: 0721723063 - Skydrones Bucuresti. 

Persoanele fizice: 

Plata se poate face in numerar, cu carduri Visa/Master Card direct la POS-ul nostru, prin transfer bancar, dupa care se va livra si marfa.

(* Va rugam sa nu efectuati plata comenzii inainte, doar numai dupa ce primiti confirmarea noastra)

 

Persoanele juridice:

Plata prin transfer bancar OP sau prin carduri direct la POS.

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. Produsele din site-ul nostru fac obiectul unor conditii suplimentare prin urmare la cumpararea unui produs va trebui sa fiti de acord cu contractul de vanzare de mai jos.

În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veți fi înștiințat. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul produselor care nu se află pe stoc sau în cazul comenzilor mari, termenul de livrare poate crește până la 3 săptămâni. Plata se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme.

 

Returnarea produselor cumparate:

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/servicii/Ordonanta%20nr.%20130(r1)%20din%202000.html

Conform OG nr. O.U.G. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, care aproba ordonanţa, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.

Produsul returnat trebuie sa fie un produs nefolosit, in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Nu se acceptă pentru returnare produse care au fost achiziționate pe comanda speciala sau care la momentul respectiv nu faceau parte din oferta companiei.

 

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat;
starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte.

Returnarea banilor aferenți comenzilor returnate prin curierat se va face prin transfer bancar. Produsele returnate prin curier nu se vor trimite cu RAMBURS.

Aceste dispozitii se aplica conform O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul are posibilitatea sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In toate cazurile returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

 

Livrarea Produselor:

Se face oriunde în România, prin intermediul firmelor de curierat rapid: Fan Courier.

Termenul de livrare este cuprins intre 24h şi 5 zile lucrătoare.

Livrările făcute prin curierat rapid sunt valabile în orice localitate din România în care se afla sediile Fan Courier România.

skydrones.ro îşi rezerva dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de a le onora, prin contactarea clienţilor.

Dacă nu veţi fi găsit la adresa menţionată veţi fi contacta telefonic de către firmă de curierat.

Recepţia produselor reprezintă acceptul dumneavoastră ca produsele au ajuns în stare bună.

 

Protecţia Datelor:

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată skydrones.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 

Scopul colectării datelor este:

Gestiune economică financiară şi administrativă, prin prelucrarea comenzilor depuse pe website-ul skydrones.ro precum şi activităţi de reclamă, marketing şi publicitate.

Refuzul dumneavoastra determină anularea comenzilor cu date parţiale sau incomplete.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai terților parteneri cu care skydrones.ro colaborează în desfășurarea activităților comerciale.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

Dispute si conflicte:

Orice conflict aparut intre skydrones.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții.