Producător: DJI
Cod produs: Phantom4
Disponibilitate: 2-3 Zile
8.325 Lei

Livrari in toata tara

24/7 Suport

Garantia Platii

Shop with Confidence

                Functii:

  • Camera este echipata cu un senzor capabil de inregistrari 4K/60FPS video cu mod burst de 14 FPS. Folosirea de titaniu si magneziu in constructia dronei confera acesteia o rigiditate sporita, cu o greutate minima. 
  • Senzor de detectare a obstacolelor pe 5 directii, avand rolul evitarii tuturor obstacolelor din calea sa, protejandu-se si oferind producatorilor de filme o siguranta sporita pentru a captura imagini mai complexe.
  • Telecomanda are un ecran incorporat, cu o transmisiune Lightbridge HD, care adauga suport sistemului de transmisiune de 5.8GHz iar abilitatea de a comuta intre sistemul de transmisiune de 2.4GHz si cel de 5.8GHz permite pilotului sa treaca de orice fel de interferenta.
  • Tehnologia DRAW: Deseneaza o ruta pentru drona ta Phantom 4 Pro pe ecran iar aceasta va merge pe aceasta directie, mentinandu-si altitudinea.
  • Tehnologia ActiveTrack: Phantom 4 Pro recunoaste in mod automat subiectul, il urmareste si il inregistreaza.
  • Tehnologia TapFly: Zboara in orice directie vizibila pe ecran printr-o singura apasare. Apasa oriunde pe ecran pentru a ajusta directia zborului, evitand orice obstacol.
  • Tehnologia Return to Home: Phantom 4 poate alege singura cea mai buna ruta pentru a se intoarce acasa, depinzand de conditiile mediului, continuand inregistrarea.
  • Baterii Inteligente: Phantom 4 PRO are o durata de operare de 30 de minute, oferindu-ti mai mult timp pentru a captura pozitia perfecta.
  • DJI GO: Utilizand aplicatia DJI GO, un numar mare de moduri de zbor inteligente sunt disponibile, oferindu-ti acces la control maxim al camerei dar si date vitale despre zborul tau.

Date Tehnice
Viteza Maxima de Zbor Modul S: 72 km/h Modul A: 58 km/h Modul P: 50 km/h
Viteza Maxima de Inaltare Modul S: 6m/s Modul P: 5m/s
Viteza Maxima de Coborare Modul S: 4m/s Modul P: 3m/s
Durata Maxima de Zbor 30 minute
Lentile Camp de vedere 84° 8.8 mm/24 mm f/2.8 - f/11 auto focus la 1 m - ∞
Senzor Camera 1’’ CMOS Pixeli Efectivi: 20M
Temperatura de Operare 0° - 40°C
Aplicatie Mobila DJI GO 4

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun