Producător: DJI
Cod produs: Inspire2.0
Disponibilitate: 2-3 Zile
12.260 Lei

Livrari in toata tara

24/7 Suport

Garantia Platii

Shop with Confidence

 

Functii:

  • Noile elice au un mecanism de blocare pentru a reduce drastic abraziunea lor, pentru a le prelungi durata de viata.
  • Noul motor pentru DJI Inspire v2.0 este imbunatatit pentru un control mai bun.
  • Sistem aerian gata de zbor
  • Camera profesionala 4K si gimbal pe 3 axe
  • Transmisie video wireless LIVE HD prin DJI Lightbridge
  • Telecomanda dedicata cu control al camerei si al zborului
  • Aplicatie dedicata pentru setari ale camerei, editat video si altele
  • Sistem de Pozitionare a Viziunii pentru zonele fara GPS sau zborul in interior
  • Perfect pentru profesionisti, inregistrari de calitate inalta.


DESIGN ELICE


Noile elice de 13 inch sunt proiectate cu designul DJI "Z-Blade". Noul compus din fibra de carbon a elicelor asigura performanta excelenta si stabilitate sporita.


MAGNETI CURBATI


Motoarele introduse de DJI sunt acum baza industriei multirotoarelor. Inspire 1 este pasul inainte catre dezvoltarea integrari magnetilor curbati care pot inlocui fiecare motor. Desi sunt mult mai greu de produs, magnetii elimina lacunele fluxului de aer din interiorul motorului, crescandu-i astfel drastic eficienta.


DESIGN CU UN SINGUR FIR


O serie de dire din sarma de cupru au fost inlocuite cu un singur fir dens. Reducand spatiul pierdut dintre fire rezulta intr-o cantitate mai mare de cupru in fiecare motor, furnizand mai multa putere si mai putina rezistenta. O pompa centrifuga mareste fluxul de aer din interiorul bobinelor de cupru disipand caldura mult mai rapid, crescand astfel substantial durata de viata a motoarelor.


ESC NOU


Controllerele revolutionare ale vitezei electronice (ESC) cu actiune sinusoidala redefinesc intregul sistem. Astfel algoritmul patentat in ESC este creat in special pentru Inspire 1, oferind acestuia functii precum eficienta mai inalta si fiabilitate.


SISTEM INTELIGENT DE ADMINISTRARE A PUTERII


In timpul zborului, puteti vedea live energia bateriei, comunicandu-ti cat timp iti poti continua zborul.


Algoritmii avansati calculeaza distanta aeronavei tale si durata de intoarcere acasa, pentru a stii cand e cazul sa te intorci acasa.


Bateria iti comunica tensiunea fiecarei celule, cate incarcari si descarcari a suferit aceasta, sanatatea si statusul acesteia. Toate acestea contribuie la zborul fara probleme al lui Inspire 1.


POZITIONARE


In timp ce zboara, pozitia dronei tale Inspire 1 este actualizata constant si inregistrata folosind functii foarte puternice de GLONASS si GPS. Acest sistem dual de pozitionare iti permite zborul cu o precizie sporita pentru a vedea pe o harta live pozitia dronei si pentru a-i oferi un punct in care aceasta sa pluteasca cand nu folosesti comenzile.


CONTROLLER PRINCIPAL


Acesta este "creierul" intregului tau sistem, primind mii de biti de informatie in fiecare secunda si transformand aceste date in actiunea din timpul zborului. Controllerul Principal iti comunica rolul fiecarei parti ale dronei tale Inspire 1, calculeaza conditiile de mediu in timp real si asigura faptul ca drona ta raspunde la controlul tau instantaneu.


IMU


Unitatea Inertiala de Masurare (IMU) iti mentine in mod automat drona ta Inspire 1 stabila in timpul zborului. IMU incorporeaza un giroscop pe 6 axe si un accelerometru pentru a monitoriza miscarile minusculta in inclinare si miscare. Aceasta permite aeronavei tale sa se ajusteze instantaneu, mentinandu-si tot timpul pozitia.PLUTESTE IN AER FARA GPS


Poti decola si ateriza la simpla apasare a unui buton iar drona ta ramane stabila in interior sau chiar si daca nu se poate conecta la satelitii GPS cu ajutorul noului sistem al pozitionarii DJI.


DATELE VIZUALE COMBINATE CU VALURILE SONARE


Acest sistem combina datele vizuale cu valurile sonare intr-o singura unitate, detectand variatiile in modelurile de pe pamant dar si altitudinea curenta. Cu aceste informatii, Inspire 1 poate sa pluteasca pe loc si sa isi ridice / coboare bratele in timp ce tu decolezi sau aterizezi pe pamant.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun