Producător: DJI
Cod produs: Inspire1pro
Disponibilitate: 2-3 Zile
21.560 Lei

Livrari in toata tara

24/7 Suport

Garantia Platii

Shop with Confidence

Functii:

  • Noile elice au un mecanism de blocare pentru a reduce drastic abraziunea lor, pentru a le prelungi durata de viata.
  • Noul motor pentru DJI Inspire PRO este imbunatatit pentru un control mai bun.
  • Sistem aerian gata de zbor
  • Camera profesionala 4K si gimbal pe 3 axe
  • Transmisie video wireless LIVE HD prin DJI Lightbridge
  • Telecomanda dedicata cu control al camerei si al zborului
  • Aplicatie dedicata pentru setari ale camerei, editat video si altele
  • Sistem de Pozitionare a Viziunii pentru zonele fara GPS sau zborul in interior
  • Perfect pentru profesionisti, inregistrari de calitate inalta.

Drona DJI Inspire 1 Pro este cea mai simpla si mica platforma de inregistrare profesionala din lume. Fie ca esti fotograf profesionist sau un realizator de filme Hollywood, DJI Inspire 1 Pro sunt pregatite pentru a-ti duce munca la un nou nivel.

ZENMUSE X5 SI X5R

Zenmuse X5 si X5R sunt cele mai mici camere micro 4/3 fabricate vreodata si numai camerele M4/3 sunt destinate special pentru realizarea fotografiilor aeriene. Amandoua inregistreaza 4K pana la 30 cadre pe secunda si realizeaza fotografii la 16 megapixeli in Adove DNG RAW. Zenmuse x5R este de asemenea prima camera de acest gen care poate face videoclipuri 4K, fiind perfecta pentru realizarea profesionala de filme.


CONTROL AL APLICATIEI

Aplicatia DJI GO iti ofera un nivel de control fara precedent al camerei in timpul zborului. Foloseste modul auto focus intuitiv pentru inregistrari perfecte si modifica totul de la focalizare la viteza obturatorului la simpla apasare a unui buton. Prin aceeasi aplicatie poti controla si cum zboara drona ta Inspire 1 PRO, de la decolari si aterizari automate pana la a-ti imbunatati experienta de zbor si chiar o serie de moduri de zbor.


PUTERE PENTRU ZBOR

Noile elice si motoare destinate penru Inspire 1 Pro o mentin pe aceasta rapida si agila. Asteapta-te la o durata de zbor de 15-18 minute cu Zenmuse X5 si 13-15 minute cu Zenmuse X5R.


*Inspire 1 Pro: Baterie TB47 15 mins ; Baterie TB48 18 mins.


CONTROL COMPLET

Foloseste Inspire 1 Pro exact cum ai folosi o camera, cu butoane incorporate pentru inregistrare video si foto in telecomanda. De asemenea poti modifica setarile camerei rapid si sa personalizezi butoanele. 


FOCALIZARE LA DISTANTA

Iti doresti o profunzime de camp mai mare a subiectului apoi sa cuprinzi si fundalul? Cu focalizarea la distanta poti face acest lucru, printr-o simpla apasare a butonului ecranului in aplicatia DJI GO.


MODURI INTELIGENTE DE ZBOR

 

Sunt disponibile o varietate de moduri de zbor care te ajuta sa faci cele mai complicate inregistrari. Acestea fiind:

PUNCT DE INTERES

Alege o locatie sau un obiect pe care sa se concentreze drona ta si aceasta va sta cu fata la el in timpul zborului sau il se va roti in jurul lui.

COURSE LOCK

Activand functia Course Lock, comenzile dronei tale vor fi relative cu calea curenta a dronei. Navigarea usoara iti permite sa zbori impreuna cu alte obiecte miscatoare sau deasupra unor scene.

WAYPOINT-URI

Planifica-i ruta zborului iar drona ta Inspire 1 Pro va zbura autonom in ruta aranjata de tine, oferindu-ti  accesul la controlul camerei.

HOME LOCK

Seteaza-ti comenzile pentru a fi relative punctului de acasa. Astfel, trage de stick-ul de control in spate pentru a intoarce drona acasa sau impinge de acesta inainte pentru a se distanta de tine.

Date Tehnice
Viteza Maxima de Zbor 18m/s
Viteza Maxima de Inaltare 5m/s
Viteza Maxima de Coborare 4m/s
Durata Maxima de Zbor 15
Frecventa de Operare 5.725-5.825 GHz 2.400-2.483 GHz
Aplicatie Mobila DJI GO

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun