Orice comandă efectuată la magazinul nostru beneficiază de transport pe întreg teritoriul României, indiferent de modalitatea de plată aleasă, fără a impune o limită minimă pentru valoarea comenzii.

 

Livrarea Produselor:

Se face oriunde în ţară (România), prin intermediul firmelor de curierat rapid: Fan Courier.

Termenul de livrare este cuprins intre 24h şi 5 zile lucrătoare. Livrările făcute prin curierat rapid sunt valabile în orice localitate din România în care se afla sediile Fan Courier România.

Skydrones.ro îşi rezerva dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de a le onora, prin contactarea clienţilor. Dacă nu veţi fi găsit la adresa menţionată veţi fi contacta telefonic de către firmă de curierat. Recepţia produselor reprezintă acceptul dumneavoastră ca produsele au ajuns în stare bună.

 

Protecţia Datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată Skydrones are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 

Scopul colectării datelor este:

Gestiune economică financiară şi administrativă, prin prelucrarea comenzilor depuse pe website-ul www.skydrones.ro precum şi activităţi de reclamă, marketing şi publicitate.

Refuzul dumneavoastra determină anularea comenzilor cu date parţiale sau incomplete.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.